AOPB je soběstačná v výrobě forem:
- klasické formy,
- 3-destičkové formy,
- formy na odšroubování,
- formy s horkými kanály,
- formy pro přetavení vložek,
- verze forem.
Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Barikové sudy na 3 nebo 4 vína z francouzského dubu (27 mm)
Tyto sudy byly znovu zpracovány podle následujícího protokolu:
- Demontáž a ořezání dno
- Ořezání vnitřku sudu o 5 mm
- Opětovné zahřátí sudu (k dispozici několik zahřátí)
- Montáž dno
- Broušení vnější strany
- Test těsnosti
- Laserové značení a dokončení